"“Portem més de la meitat dels anys de treball amb Espectáculos Tomás. A destacar l'esforç de fer cada dia per arribar als seus clients. Nosaltres any rere any amb noves activitats que contribueixin als esforços per complir amb l'expansionament econòmic que representa tant per petits com per grans.” "

− Clara Salazar, Representante-

"“ Tomás i el seu equip són gent molt professional, actius, molt puntuals i amb un servei excel·lent. Estic molt content amb els serveis oferts. Estem molt satisfets i és la nostra intenció en els propers anys es tornar-los a trucar”"

− Concejal del Ayuntamiento de Pamplona-

"“Estam molt satisfets amb els esdeveniments realiltzats amb Espectáculos Tomás, ens ofereixen tota mena d'atraccions per a nins i majors, per la seva professionalitat, serietat, puntualitat i el seu saber fer. ”"

− Cayo Pelicer Dominguez, Gerente de MusicalesTudelas-

"“Portem treballant ambn Espectáculos Tomás S.L des de fa sis anys. Les seves ganes de progressar i la seva capacitat d'innovació és el que distingueix aquesta empresa. Sempre ens ofereixen un excel.lent servei, garantizant-nos netetja, puntualitat, tracte proper i bona qualitat”"

− Gerente de Animagic-