Qui som nosaltres

En Espectacles Tómas ens definim com un equip de professionals amb una gran experiència en el sector, i això es reflecteix en els bons resultats obtinguts per la nostra empresa. Comptem amb un fabulós equip de monitors perfectament qualificats i amb àmplia experiència per aconseguir la major atenció dels nostres clients i assegurar que les activitats es gaudeixin al màxim. També oferim la possibilitat de llogar les nostres atraccions sense monitors.

Instal·lacions i Mitjans de Producció

Encara que és una empresa que treballa a nivell internacional, les oficines centrals se situen a Autol (La Rioja). Aquestes oficines comptes amb un magatzem per guardar i mantenir el material de les atraccions i activitats d’animació a més d’una oficina on treballem amb el tema gerencial i d’administració. Pot venir a visitar-nos en qualsevol moment. Truqui’ns o enviï’ns un correu electrònic per visitar les nostres instal · lacions i els atendrem com es mereixen, se sentiran a casa.

Disposem de la totalitat de la logística necessària per a la producció de tot tipus d’esdeveniments a nivell tècnic i humà incloent transport i muntatge d’infraestructures. Comptem amb els més moderns i avançats sistemes de transport per a un ràpid i segur trasllat.