La nostra passió pel que fem es transfereix als nostres serveis

Des de 1989, Espectaculos Tomás, SL porta organitzant esdeveniments, festes i activitats a nivell internacional per a institucions públiques, empreses privades i particulars. La nostra gran experiència, fa que tots els nostres serveis siguin de la màxima qualitat per a l’oci i gaudi dels nostres clients. Som una empresa innovadora, dinàmica i creativa disposada a oferir els millors serveis a qualsevol magnitud amb la màxima eficàcia amb l’objectiu de complir les expectatives dels nostres clients. Al llarg dels anys, hem anat ampliat les nostres atraccions i activitats d’animació i ho continuarem fent per garantir als nostres clients l’últim en oci i entreteniment.

 

Perquè nosaltres

Perquè comptem amb una merescuda reputació basada en la nostra experiència i compromís amb els nostres clients. Qualitat, seguretat, transferència i confiança són valors que ens avalen com a empresa. Perquè a més d’aportar una sòlida experiència comptem amb un excel·lent equip humà compromès amb el seu treball i la seva passió pel món d’oci i diversió.

Quin tipus d’esdeveniments

Estem preparats per satisfer totes les demandes de qualsevol tipus d’esdeveniment incloent festes patronals, esdeveniments esportius, esdeveniments culturals, celebracions i aniversaris, llançaments de productes, conferències, congressos i seminaris, fires i salons, convencions i inauguracions.

Atraccions i activitats d’animació

A Espectaculos Tomàs et podem aconseguir el que tú necessitis. Entre altres coses lloguem pistes de gel, simuladors variats, cinemes 5D, trens turístics, aparells de sensació, inflables, circuits de quads i una varietat d’atraccions firals. També oferim tallers d’animació infantil, festa de l’escuma, discoteca mòbil i karaoke.

S E N S A C I O N S

Una gran varietat d'atraccions per viure estimulants i increïbles sensacions.

 
 
 
Si vols viure emocions fortes et suggerim llogar algun dels nostres aparells de sensació ja que et faran gaudir al màxim trobant una sensació única que no aconseguiràs en un altre lloc.

Algunes de les atraccions de novetat que oferim inclouen Rollerball (la Allau), Looping-Bike (Bicicletes Giratòries), Jumping (Llits elàstics), Rocòdrom amb tirolina i Aerotrim (Giroscopi).


pista hielo

Pistes de gel sintètic

Les nostres pistes de gel sintètic compleixen amb l’última normativa de medi ambient i compten amb una alta tecnologia que simula les propietats de gel de veritat sense la necessitat de màquines refredadores, consum elèctric, grups electrògens, manteniment de gel. És un producte ecològic i amb baix consum energètic. Disponibles tot l’any, s’instal·len ràpidament i estan dissenyades per a diferents activitats incloent patinatge artístic, cursos per aprendre a patinar, partits d’hoquei sobre gel i molt més.

Mes informació